Dit is de beste smartwatch met hartslagmeter van 2021

Als fervente sporter ben je natuurlijk op zoek naar de beste hartslagmeter in een smartwatch. Het controleren van je hartslag tijdens het sporten is immers belangrijk om je sportdoelen te behalen. Om de juiste keuze te kunnen maken, helpen wij je graag verder. Dit doen we door smartwatches met een hartslagmeter goed met elkaar te vergelijken. Zoals de Apple watches, maar ook de Samsung Galaxy watch met hartslagmeter. Ook het type ‘hybride horloge’ namen we mee in deze test. In dit artikel kom je te weten wat wij de beste hartslagmeter smartwatch vinden. Lees dus nu verder, want zo weet je onmiddellijk welke smartwatch met hartslagmeter jij moet kopen.

Top 3 beste smartwatch met hartslagmeter

Om te bepalen wat wij de beste hartslagmetersmartwatch vinden, hebben we grondig onderzoek gedaan. Vooral een vergelijkend onderzoek. We hebben heel wat smartwatches met elkaar vergeleken. Voor deze test hebben we de werking en nauwkeurigheid van de hartslagmeter als doorslaggevend element gehanteerd in de bepaling van onze ranking. De smartwatches die we in dit artikel bespreken meten betrouwbaar je hartslag. Zo, nu je weet wat voor vergelijkend onderzoek wij hebben gedaan, hoeven we je niet langer in spanning te houden. Hieronder ontdek je wat wij de drie beste smartwatches met een hartslagmeter vinden.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung, Galaxy Watch, Smartwatch, Bluetooth, 46 mm, Zilver - €149,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung, Galaxy Watch, Smartwatch, Bluetooth, 46 mm, Zilver
Laatste updates:
 • €149,95 - juli 20, 2021
 • €172,70 - juli 12, 2021
 • €159,95 - juli 4, 2021
 • €163,95 - juni 2, 2021
 • €159,95 - mei 21, 2021
 • €169,00 - april 13, 2021
 • €165,95 - maart 29, 2021
Sinds: maart 29, 2021
 • Hoogste prijs: €172,70 - juli 12, 2021
 • Laagste prijs: €149,95 - juli 20, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: juli 20, 2021 8:22 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Uit ons onderzoek naar de beste smartwatch met hartslagmeter stak deze Samsung Galaxy Watch er met kop en schouders bovenuit. Het toestel registreert na activatie automatisch je hartslag bij. En dit de hele dag lang. Zo is deze hartslagmeter niet alleen nuttig tijdens het sporten, maar ook tijdens het slapen of om je stress bij te houden. Belangrijk voor nauwkeurige meetresultaten is wel dat je de Galaxy Watch stevig om je onderarm en net boven de pols draagt. Zo kunnen de hartslagsensoren het makkelijkste en het betrouwbaarste jouw hartslag meten. Je kan de hartslagmeter van je Samsung Galaxy Watch zodanig instellen dat het apparaat je hartslag automatisch op specifieke tijdstippen registreert. Ook kan hij detecteren wanneer je aan het sporten bent met behulp van training trackers. Dan meet hij je hartslag voortdurend. Wij vinden de hartslagmeter van de Samsung Galaxy Watch heel gebruiksvriendelijk. Nadat je een eerste keer hebt ingesteld, hoef je er niet meer naar om te kijken. Je smartwatch meet dan je hartslag op de door jou gevraagde momenten. Dat is heel handig.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Apple Watch Series 3 - Smartwatch - 38mm - Spacegrijs - €219,95
Laatste Amazon prijsupdate was: juli 19, 2021 7:22 pm
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Ben je op zoek naar een smartwatch met hartslagmeter die draait op iOS? Dan is de Apple Watch Series 3 de beste smartwatch die jouw hartslag registreert. Je kan de hartslagmeter van deze smartwatch makkelijk instellen. Zo wordt het meten van je hartslag een fluitje van een cent. Een belangrijke troef van deze Apple Watch Series 3 is dat het volledig waterdicht is, waardoor je het ook makkelijk kunt gebruiken om te zwemmen. Als je dus ook in water jouw hartslag wil meten is deze Apple Watch 3 zeker je ding.

De Apple Watch Series 3 maakt gebruik van twee groene ledlampjes aan de achterkant van je smartwatch. Je bloed is rood en het groene licht dat de ledlampjes door je pols laten schijnen, absorbeert licht. De fotodioden, die zich ook op de achterkant van je smartwatch bevinden, vangen dan het licht op. Zo zien ze voortdurend bloed stromen doorheen je pols. Maar bij elke hartslag stroomt er net wat meer bloed door je pols, waardoor je Apple Watch Series 3 zo de hartslag registreert.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung Galaxy Watch Active2 - Aluminium - Smartwatch dames - 40 mm - Rosegoud - €186,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung Galaxy Watch Active2 - Aluminium - Smartwatch dames - 40 mm - Rosegoud
Laatste updates:
 • €186,00 - juli 27, 2021
 • €169,00 - juli 6, 2021
 • €182,30 - juni 29, 2021
 • €169,95 - juni 25, 2021
 • €171,95 - juni 21, 2021
Sinds: juni 21, 2021
 • Hoogste prijs: €186,00 - juli 27, 2021
 • Laagste prijs: €169,00 - juli 6, 2021
Laatste Amazon prijsupdate was: juli 27, 2021 8:32 am
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Onze top drie vervolledigen we met de bontgekleurde verzameling die Samsung Galaxy Watch Active2 heet. Je kan een grijze smartwatch kopen, maar ook de kleuren roze, zilver, zwart en Aluminium zijn verkrijgbaar. Deze Samsung Galaxy Watch Active2 is een typische smartwatch voor sporters. Dit apparaat herkent ook verschillende types van sport. Ben je aan het hardlopen of aan het zwemmen? Je Samsung Galaxy Watch Active2 herkent het spontaan.

Leuk aan deze smartwatch is ook de stressmeter. Die hangt samen met je hartslag. Je apparaat meet voortdurend je hartslag en analyseert deze. Zo zal je smartwatch ook stress herkennen. Zo krijg je inzicht in de momenten dat jij jezelf met stress opzadelt en krijg je ook inzicht of je hier iets aan moet doen. De hartslagmeter van de Samsung Galaxy Watch Active2 werkt op een gelijkaardige manier als die van de Samsung Galaxy Watch, waarvan wij vinden dat het de beste smartwatch met hartslagmeter is.

terug naar menu ↑

Koop de smartwatch met hartslagmeter die bij je past

Het is heel belangrijk om impulsaankopen te vermijden. Koop dus niet de eerste de beste smartwatch met hartslagmeter. Maar doe wat onderzoek. Bedenk ook goed wat je met de smartwatch wil doen? Als fervente zwemmer moet je bijvoorbeeld zeker zijn dat je smartwatch voldoende waterdicht is. Daarvoor moet je de IP-classificatie dus goed bekijken. Ook hebben smartwatches, zeker de hybride smartwatches, tal van andere functies. Stel je zelf de vraag of je die nodig hebt en waarvoor je die nodig hebt. Tot slot bepaal je beter ook vooraf welk budget je hebt om een smartwatch met hartslagmeter te kopen. Als je dit allemaal doet, dan koop je doelgericht de smartwatch met hartslagmeter die bij je noden én budget past.

terug naar menu ↑

Waar koop je de beste smartwatch met hartslagmeter?

De smartwatches met hartslagmeter die als beste uit ons onderzoek zijn gekomen, kan je overal kopen. Zowel in fysieke winkels als online zal je deze smartwatches vinden. Zo zal je bij Coolblue, Bol.com en vele andere webshops terechtkunnen voor een smartwatch met hartslagmeter. Vergelijk zeker ook de prijzen online. Zo mis je geen leuke aanbieding en vind je de beste prijs voor de smartwatch met hartslagmeter die jij wilt kopen.

De Samsung Galaxy Watch kwam als de beste smartwatch met hartslagmeter uit onze test. We raden je dit product dan ook ten zeerste aan, maar onderzoek zeker of dit smartwatch ook bij je past. Vind je iOS een must dan is de Apple Watch Series 3 zeker een goed alternatief. En de sportfanaat is wellicht fan van de Samsung Galaxy Watch Active2. Veel succes met het zoeken naar een smartwatch met hartslagmeter.

Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart