Ben je op zoek naar de beste smartwatch met simkaart van 2021?

Je hebt hem gevonden! In dit artikel vertellen we je namelijk wat de beste smartwatch met simkaart is. We hebben hiervoor diverse slimme horloges van het type ‘smartwatch met simkaart 4g’ met elkaar vergeleken. Ook hebben we de kind vriendelijkheid onderzocht, omdat deze smartwatches nu eenmaal vooral voor kinderen zijn bedoeld. Zoals altijd moet je ons niet blindelings vertrouwen, maar onze analyse van de beste smartwatches met simkaart zal je alvast wel goed op weg helpen om een bewuste keuze te maken die bij jou als gebruiker past. Dus lees snel verder en ontdek wat wij de allerbeste smartwatch met simkaart vinden.

pluspunten
minpunten
details
Beste gps smartwatch
Wonlex Kinder Smartwatch
Nooit meer ongerust met de Wonlex Kinder Smartwatch
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Videobellen
Noodknop
Robuust, gaat niet makkelijk kapot, ideaal voor wanneer je kinderen spelen
minpunten
Iets hogere leercurve
details
Grootte: 40 mm
Gewicht: 50 g
Besturingssysteem: Android, iOS
Beste eenvoudige gps smartwatch
Mayma Smartwatch
Eenvoudig smartwatch voor kinderen
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Goedkoop
Gaat niet snel stuk
Eenvoudig in gebruik
minpunten
Technologie is een beetje gedateerd
details
Grootte: 45 mm
Gewicht: 132 g
Besturingssysteem: Android, iOS
Beste goedkope gps smartwatch
Wonlex GPS horloge kind
Basic kindersmartwatch eenvoudig in gebruik
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Gebruiksvriendelijk
Batterijduur van 3 dagen
Ideaal voor kleine kinderen
minpunten
Geen videobellen
details
Grootte: 24 mm
Gewicht: 158 g
Besturingssysteem: Android, iOS

Top 3 beste smartwatch met simkaart

Om tot deze top 3 van beste smartwatches met simkaart te komen hebben we een vergelijkend onderzoek gedaan. We hebben diverse smartwatches naast elkaar gelegd en beoordeeld. Op die manier hebben we het kaf van het koren kunnen scheiden en zijn we ervan overtuigd dat we jou degelijke producten kunnen voorstellen. De smartwatches die wij hieronder bespreken zijn degelijke toestellen die heel kindvriendelijk zijn. Het gaat daarbij telkens om een smartwatch voor een kind met een 4g-simkaart. We houden je niet langer in spanning. Dit zijn volgens ons de drie beste smartwatches met simkaart van 2021 voor kinderen.


Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Wonlex GPS horloge kind tracker VideoCall 4G MAX AQUA Wifi Zwart SOS videobellen [IP67 waterdicht] incl. SIM-kaart - €99,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Wonlex GPS horloge kind tracker VideoCall 4G MAX AQUA Wifi Zwart SOS videobellen [IP67 waterdicht] incl. SIM-kaart
Laatste updates:
  • €99,00 - april 11, 2024
  • €94,00 - maart 11, 2024
Sinds: maart 11, 2024
  • Hoogste prijs: €99,00 - april 11, 2024
  • Laagste prijs: €94,00 - maart 11, 2024

Dit is een GPS-horloge met simkaart die uiterst geschikt is voor kinderen. Dit horloge van het merk Wonlex wil ervoor zorgen dat je kinderen met een gerust hart buiten kunnen spelen. Verwacht niet dat je kind spelletjes kan spelen op dit smartwatch. Wonlex heeft gekozen voor de basics: een uitstekend kindersmartwatch met GPS-tracker en communicatiemogelijkheden. Hierdoor kan je kind lekker veilig buitenspelen. Ook jij kan als ouder gerust zijn, want er is een SOS-knop. In nood kan je kind dus altijd naar jou bellen. In een horloge kan je tot drie noodnummers instellen. Zo zal er toch altijd wel iemand bereikbaar zijn in geval van nood. Bovendien is er bij dit smartwatch met simkaart een handige app ontwikkeld die het mogelijk maakt om te zien waar je kind is. Ook kan je in de app een veiligheidsgebied afbakenen (bijvoorbeeld de speeltuin) en krijg je een melding wanneer je kind dit gebied verlaat. En dit helemaal gratis. Het is dus geen app waar je maandelijks voor hoeft te betalen. Fijn toch! Bij dit product zit een gratis simkaart van KPN. In Nederland kan je er dus onmiddellijk mee aan de slag. De batterij kan tot drie dagen meegaan.

Bestel de Wonlex Kinder Smartwatch vertrouwd via onderstaande webshop:

  • Product
  • Aanbiedingen
Batterijduur: 2 dag(en) | Voor kinderen
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Kinder Smartwatch - Groen - GPS - Kinderen - Smartwatches - Gps tracker - Inclusief simkaart - €59,99

Met deze Mayma Kinder Smartwatch kan je altijd zien waar je kinderen uithangen. Ook kan je jouw kind altijd bereiken, omdat je jouw zoontje of dochtertje makkelijk kunt bellen met dit handige smartwatch met simkaart. Het leuke is dat ook jouw kind makkelijk jou, je partner, broer of zus, grootouders en vriendjes kan bellen, want je kan tot tien telefoonnummers opslaan in het geheugen van dit kindersmartwatch met 4g simkaart. Handig is ook dat je jouw kind niet per se hoeft e bellen, maar dat je ook makkelijk spraakberichten verstuurd door de handige micro chat functie in deze telefoon. Je kan de smartwacht van je kind bovendien met al jouw apparaten koppelen, zo weet je steeds waar jouw kind zich vertoeft. Ook is er een handige SOS-functie ingebouwd, met één druk op de knop bereikt je kind jou in een noodgeval. Zo kan je altijd ingrijpen. Daarnaast is er een ingebouwde stappenteller, waardoor je kan zien of je kind wel voldoende beweegt. Via de handige app kan je tenslotte ook de slaapkwaliteit van je kind bekijken. De batterij van deze smartwatch kan tot twee dagen meegaan.

Bestel de Mayma Kinder Smartwatch vertrouwd via onderstaande webshop:

  • Product
  • Aanbiedingen
Batterijduur: 2 dag(en) | Voor kinderen
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Kinder Smartwatch Horloge GPS met Simkaart- Zwart - GPS & WIFI met Belfunctie - GPS Horloge Kind - Smartwatch Kids - €69,95

Op nummer drie staat weer een kindersmartwatch van Wonlex. Anders dan de nummer één kan je met deze smartwatch met 4g-simkaart ook videobellen. Er is immers een videocall functie aan het horloge toegevoegd, maar de prijs is ook ietsje hoger. Net zoals de vorige Wonlex kindersmartwatch hoef je niet langer meer ongerust te zijn, want je kan je kind heel makkelijk volgen met de GPS-tracker. Ook is er nog steeds een SOS-knop, waardoor je kind je altijd kan bereiken in het geval van een noodgeval. Troef is ook dat dit smartwatch een Nederlandstalig menu heeft, wat heel zelden voorkomt. Er is tot 2500 megabyte intern geheugen. Ook hoef je niet bezorgd te zijn om de kwaliteit van het horloge in een zwembad of aan het strand, want het horloge is tot een uur lang waterdicht tot op één meter diepte. Net zoals de twee andere horloges ontvang je bij dit horloge met simkaart onmiddellijk je Lebara Simkaart met een Nederlands telefoonnummer. Dat kan je ook prima in België gebruiken, al overweeg je misschien beter om op een andere provider zoals Proximus of Telenet over te stappen als je in België woont. De reden dat dit Wonlex kinderhorloge op nummer drie staat en niet op nummer één heeft voornamelijk te maken met de hogere prijs. Ook is het horloge iets minder gebruiksvriendelijk dan het super eenvoudige kindersmartwatch dat op nummer één staat. De batterij van dit kindersmartwatch met simkaart kan tot twee dagen meegaan.

Bestel de Wonlex GPS horloge vertrouwd via onderstaande webshop:

  • Product
  • Aanbiedingen
Batterijduur: 3 dag(en) | Inzicht in gezondheid | Verlengstuk van je Android smartphone | Verlengstuk van je Apple iPhone | Voor kinderen
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

terug naar menu ↑

Enkele redenen waarom je een kindersmartwatch met simkaart wilt

De jonge generatie kan niet langer achterblijven en heeft zijn eigen smartwatches nodig. Daarom zijn er steeds meer smartwatches met en zonder simkaart die zich toeleggen op kinderen. De kindersmartwatches hebben vaak ook een gps-tracker, waardoor jij als ouder gerust kunt zijn. Maar waarom moet jij nu een kindersmartwatch kopen voor je kind? We geven je drie héél goede redenen.

smartwatch met simkaart 4g

1. Je weet altijd waar je kind zich bevindt

Met de GPS-functie van het kindersmartwatch weet je precies waar je kind zich bevindt. Bovendien kan je soms ook een ‘veilige’ zone aanduiden en krijg je onmiddellijk een melding wanneer je kind in zijn speelbui even een uitstapje over de grens van deze zone maakt.

2. Je kind zal meer bewegen

Waarom? Omdat er vaak een stappenteller in het horloge zit. Zo zal je kind al snel zoveel mogelijk stappen willen zetten op een dag. Die makkelijke stoel wordt zo plots veel minder interessant.

3. Je kan je kind altijd bereiken

Zeker als het een kinderhorloge met simkaart is kan je jouw kind altijd bellen. Je weet maar nooit wanneer dit van handig is. Bovendien hebben deze horloge ook vaak een SOS-knop, waardoor je kind wanneer het jou dringend nodig hebt, je makkelijk kan bereiken.

smartwatch met simkaart
terug naar menu ↑

Twijfel niet langer met het kopen van een kindersmartwatch met simkaart

Een smartwatch met simkaart voor je kind biedt je dus alleen maar voordelen. Ook je gemoedsrust zal er goed bij varen. Wij adviseren wel om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Deze smartwatches zijn vaak niet alleen goedkoper, maar ook kindvriendelijker en makkelijker te bedienen. Gebruik deze smartwatches met simkaarten vooral waarvoor ze bedoeld zijn: je kind opvolgen en makkelijk bereiken.

Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart