Fitbit Versa 3 aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een Fitbit Versa 3, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Smartwatchtotaal.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Fitbit Versa 3 aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Fitbit Versa 3 aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Fitbit Versa 3 smartwatches en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste Fitbit Versa 3 aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de iMoshion Milanees Watch bandje Multipack voor de Fitbit Versa 4 / 3 / Sense (2) – Zwart / RosΓ© Goud. Deze Fitbit Versa 3 is tijdelijk in prijs verlaagd naar €17,99 waarmee je 28% korting hebt. Je bespaart met deze Fitbit Versa 3 aanbieding dus maar liefst €7,00. De iMoshion Milanees Watch bandje Multipack voor de Fitbit Versa 4 / 3 / Sense (2) – Zwart / RosΓ© Goud wordt bij Bol.com verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste Fitbit Versa 3 die in de aanbieding is?
De goedkoopste Fitbit Versa 3 van het moment is de Case geschikt voor Fitbit Versa 3 – Zilver – Siliconen. Deze Fitbit Versa 3 is voor €7,56 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 24% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze Fitbit Versa 3 loopt binnenkort af!Dit zijn alle Fitbit Versa 3 aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Fitbit Versa 3?
Zonder korting betaal je gemiddeld €23,88 voor een Fitbit Versa 3. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Fitbit Versa 3 aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Fitbit Versa 3 niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 26 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €7,51. Bij een Fitbit Versa 3 die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €20,77 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Fitbit Versa 3 smartwatches van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Fitbit Versa 3 smartwatches zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart