Garmin smartwatch aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een Garmin smartwatch, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Smartwatchtotaal.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Garmin smartwatch aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Garmin smartwatch aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Garmin smartwatches en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste Garmin smartwatch aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Garmin Epix Pro Wit 42mm. Deze Garmin smartwatch is tijdelijk in prijs verlaagd naar €735,00 waarmee je 36% korting hebt. Je bespaart met deze Garmin smartwatch aanbieding dus maar liefst €414,49. De Garmin Epix Pro Wit 42mm wordt bij Coolblue.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste Garmin smartwatch die in de aanbieding is?
De goedkoopste Garmin smartwatch van het moment is de Garmin smartwatch Vivomove 3 Sport (Rosegoud) Band (Sand Colour). Deze Garmin smartwatch is voor €42,97 te vinden bij Bcc.nl . Wees op tijd want de actie voor deze Garmin smartwatch loopt binnenkort af!Dit zijn alle Garmin smartwatch aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Garmin smartwatch?
Zonder korting betaal je gemiddeld €537,83 voor een Garmin smartwatch. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Garmin smartwatch aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Garmin smartwatch niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 26 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €128,10. Bij een Garmin smartwatch die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €467,68 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Garmin smartwatch van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Garmin smartwatch zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart