Garmin Venu 2/2S aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een Garmin Venu 2/2S smartwatch, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Smartwatchtotaal.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Garmin Venu 2/2S smartwatches en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Garmin smartwatch Venu Sq โ€“ Music Edition (Navy Blauw). Deze Garmin Venu 2/2S smartwatch is tijdelijk in prijs verlaagd naar €219,00 waarmee je 12% korting hebt. Je bespaart met deze Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbieding dus maar liefst €30,99. De Garmin smartwatch Venu Sq โ€“ Music Edition (Navy Blauw) wordt bij Bcc.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is รฉรฉn van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Garmin Venu 2/2S smartwatch die in de aanbieding is?
De goedkoopste Garmin Venu 2/2S smartwatch van het moment is de Garmin smartwatch Venu Sq (Grijs). Deze Garmin Venu 2/2S smartwatch is voor €179,00 te vinden bij Bcc.nl waarmee je maar liefst 10% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze Garmin Venu 2/2S smartwatch loopt binnenkort af!Dit zijn alle Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Garmin Venu 2/2S smartwatch?
Zonder korting betaal je gemiddeld €292,46 voor een Garmin Venu 2/2S smartwatch. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Garmin Venu 2/2S smartwatch aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Garmin Venu 2/2S smartwatch niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 11 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €50,05. Bij een Garmin Venu 2/2S smartwatch die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €254,31 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Garmin Venu 2/2S smartwatch van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Garmin Venu 2/2S smartwatch zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart