Garmin Vivoactive 4/4S aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een Vivoactive 4/4S smartwatch, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Smartwatchtotaal.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste Vivoactive 4/4S smartwatch aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle Vivoactive 4/4S pro smartwatch aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle Vivoactive 4/4S smartwatches en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste Garmin Vivoactive 4/4S aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de GARMIN vivoactive 4S PVD Zwart/RVS. Deze Garmin Vivoactive 4/4S is tijdelijk in prijs verlaagd naar €169,15 waarmee je 14% korting hebt. Je bespaart met deze Garmin Vivoactive 4/4S aanbieding dus maar liefst €29,85. De GARMIN vivoactive 4S PVD Zwart/RVS wordt bij Mediamarkt.nl verkocht en is รฉรฉn van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Garmin Vivoactive 4/4S die in de aanbieding is?
De goedkoopste Garmin Vivoactive 4/4S van het moment is de Garmin smartwatch Vivoactive 4s (Grijs). Deze Garmin Vivoactive 4/4S is voor €129,97 te vinden bij Bcc.nl waarmee je maar liefst 53% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze Garmin Vivoactive 4/4S loopt binnenkort af!Dit zijn alle Vivoactive 4/4S smartwatch aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Garmin Vivoactive 4/4S?
Zonder korting betaal je gemiddeld €171,99 voor een Garmin Vivoactive 4/4S. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Garmin Vivoactive 4/4S aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Garmin Vivoactive 4/4S niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 2 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €89,94. Bij een Garmin Vivoactive 4/4S die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €149,56 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Vivoactive 4/4S smartwatch van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Vivoactive 4/4S smartwatch zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart