Parya smartwatch review

Het merk Parya heeft verschillende smartwatches op de markt gebracht voor zeer gunstige prijzen. Voorbeelden hiervan zijn de Parya Smartwatch PP69 (e28) en de Parya Tactical Militaire Smartwatch. Vrijwel al hun smartwatches kosten zo’n €50,-. Maar wat heb je dan precies voor dit geld? In deze Parya smartwatch review gaan we kijken naar de functies van de Parya smartwatch en vertellen we je meer over de prijs-kwaliteitverhouding en zetten we de plus- en minpunten op een rijtje. Lees snel verder als je benieuwd bent naar de uitkomst van de Parya smartwatch review.

pluspunten
minpunten
details
Beste prijs-kwaliteit
Parya Smartwatch PP69
Veel functies, stijlvol
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Luxe uitstraling
Roestvrijstalen bandje
Goedkoop
minpunten
Beperkt touchscreen
Zwaar
details
Grootte: 40 mm
Gewicht: 217 g
Besturingssysteem: Android, iOS
Beste outdoor Parya smartwatch
Parya Tactical Militaire Smartwatch
Robuust, weerbestendig
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Batterijduur
Water- en stofdicht
Goedkoop
minpunten
Geen GPS
Geen hoogtemeter
details
Grootte: 50 mm
Gewicht: 72 g
Besturingssysteem: Android, iOS
Minimalistische Parya smartwatch
Parya Official – Q819
Minimalistisch, tijdloos
Bekijk op Bol.com
pluspunten
Mooi design
Betaalbaar
Touchscreen
minpunten
Niet waterdicht
Duurder dan de PP69
details
Grootte: 39 mm
Gewicht: 130 g
Besturingssysteem: Android, iOS

De beste Parya smartwatches van 2021 uitgelicht

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Parya Official - Smart Watch PP69 - Stainless Steel - Zilver - €45,39

De Parya Smartwatch PP69 (voorheen de Parya Smartwatch e28) is een bijzonder stijlvol horloge met een veelzijdigheid aan functies. Zo kun je je hartslag en het zuurstof in je bloed meten en houdt de Parya smartwatch bij hoeveel uren je geslapen hebt. Ook de kwaliteit van je slaap wordt vastgelegd. Verder kun je de Parya smartwatch koppelen aan je smartphone, zodat je meldingen direct op je horloge binnenkrijgt. Ook kun je een alarm zetten en herinneringen instellen. De batterij gaat in standby-modus 12 tot 15 dagen mee en in werktijd 5 tot 7 dagen. Verder is deze Parya Smartwatch IP67 waterdicht. Dit houdt in dat hij ten minste 30 minuten lang 1 meter onder water kan zijn, zonder schade op te lopen. Tot slot werkt hij zowel met Android als iOS en is hij voorzien van een bandje van roestvrij staal.

Bestel de Parya Smartwatch PP69 bij onderstaande vertrouwde webshops:

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Parya Official - Tactical Militaire Smartwatch - Horloge - €42,85
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Parya Official - Tactical Militaire Smartwatch - Horloge
Laatste updates:
  • €39,78 - oktober 27, 2021
  • €42,85 - oktober 26, 2021
  • €42,84 - oktober 21, 2021
  • €43,08 - oktober 17, 2021
  • €43,52 - oktober 16, 2021
  • €43,09 - oktober 15, 2021
  • €43,52 - oktober 14, 2021
  • €42,84 - oktober 12, 2021
Sinds: september 27, 2021
  • Hoogste prijs: €45,00 - oktober 5, 2021
  • Laagste prijs: €39,78 - oktober 27, 2021

De Parya Tactical Militaire Smartwatch is een duurzame, stevige smartwatch voor outdoor gebruik. Hij ziet er robuust uit, maar is ook voorzien van allerlei handige snufjes om je activiteiten en gezondheid vast te leggen. Zo houdt hij je afgelegde afstand bij, hoeveel stappen je gezet hebt en hoeveel calorieën je verbrand hebt. Hij is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en is stof-, water- en hittebestendig. Ook kun je hem koppelen aan je smartphone, zodat je alle meldingen meteen ziet op je horloge. Je kunt zowel een analoge als digitale klok gebruiken en dankzij het Gorilla Glass 4 glaasje, kan hij prima tegen een stootje. In standby-modus gaat de batterij tot wel 12 maanden mee.

Bestel de Parya Tactical Militaire Smartwatch bij onderstaande vertrouwde webshops:

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Parya Official - Q819 - Smartwatch - Zwart - €49,99

Een andere mooie Parya smartwatch is de Q819. Deze smartwatch heeft een tijdloze, minimalistische uitstraling en past bij vrijwel elke outfit. Hij helpt je bij het volgen van een gezonde levensstijl en helpt je je doelen te behalen. De Parya smartwatch telt het aantal stappen dat je gezet hebt, het aantal calorieën dat je verbrand hebt en meet je slaap en hartslag. Hij is zowel geschikt voor Android als iOS en middels een app is het mogelijk om gegevens te synchroniseren. Ook kun je na koppeling met je smartwatch berichten ontvangen en lezen. Dankzij de chip gaat de batterij van deze Parya smartwatch langer mee. In standby-modus gaat de batterij tot wel 150 dagen mee.

Bestel de Parya smartwatch is de Q819 bij onderstaande vertrouwde webshops:

terug naar menu ↑

Waarom een Parya smartwatch?

Een Parya smartwatch is in de eerste plaats heel betaalbaar. Daar komt bij dat de horloges van dit merk een stijlvol ontwerp hebben en aardig wat interessante functies beloven. Voor ons voldoende om de Parya smartwatch onder de loep te nemen en te reviewen. Hieronder lees je onze bevindingen.

terug naar menu ↑

Functies

Voor de prijs die je betaalt voor een Parya smartwatch krijg je behoorlijk wat functies. Uiteraard kun je de tijd aflezen, maar je kunt ook een wekker zetten en de smartwatch koppelen met je smartphone. Vervolgens is het mogelijk om meldingen en berichten op je Parya smartwatch te ontvangen. Bellen is daarentegen niet mogelijk. Verder meet de smartwatch je hartslag en houdt hij je stappen en het aantal verbrande calorieën bij. 

Touchscreen

Niet alle Parya smartwatches zijn volledig voorzien van touchscreen. De Parya Smartwatch PP69 heeft bijvoorbeeld een touch knop, maar moet verder bediend worden met fysieke knoppen. De Q819 is wel voorzien van touchscreen, maar moet qua functies en prijs-kwaliteit toch onder voor de PP69.

Bloeddrukmeter

Hij zou ook je bloeddruk moeten kunnen meten, maar aangezien deze techniek nog in de kinderschoenen staat en niet goedkoop is, moet je hier niet al te veel van verwachten. Als je een betrouwbare smartwatch met bloeddrukmeter zoekt, kun je beter voor de Samsung Galaxy Watch3 of de Samsung Galaxy Watch4 kiezen.

terug naar menu ↑

Design

Je hebt keuze uit een aantal verschillende designs. De Parya Smartwatch PP69 (voorheen e28) heeft bijvoorbeeld een heel stijlvolle uitstraling, waarbij je keuze hebt uit een bandje van roestvrij staal of een bandje van siliconen. Hou je meer van een stoere look? Dan is de Parya Tactical Militaire Smartwatch een goede keuze.

terug naar menu ↑

Prijs-kwaliteitverhouding

Met een Parya Smartwatch haal je een prima smartwatch in huis voor een klein prijsje. Uiteraard moet je een Parya Smartwatch niet vergelijken met een smartwatch uit het hogere segment, zoals de Apple Watch of de Samsung Galaxy Watch. Deze hebben nog veel meer functies en houden je activiteiten en gezondheid nog nauwkeuriger bij. Echter presteert de Parya Smartwatch voor zijn prijs erg goed. 

terug naar menu ↑

Plus- en minpunten

Om de bevindingen van de Parya Smartwatch review overzichtelijker te maken, hebben we de plus- en minpunten voor je op een rijtje gezet.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stijlvolle vormgeving
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Verschillende sportfuncties
  • Hartslagmeting
  • Werkt zowel met Android als iOS
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Beperkt waterdicht
  • Geen GPS
  • Geen speaker
terug naar menu ↑

Conclusie

Na deze Parya Smartwatch review kunnen we eigenlijk alleen maar concluderen dat je met dit horloge een goede smartwatch in huis haalt voor weinig geld. Een Parya Smartwatch bezit een behoorlijk aantal functies waardoor je je hartslag en slaap kunt meten en weet hoeveel stappen je gezet hebt en hoeveel calorieën je verbrand hebt. Verwacht niet de meest luxe smartwatch, maar wel een smartwatch met een luxe uitstraling. Als je op zoek bent naar een betaalbare smartwatch of voor het eerst een smartwatch gaat kopen en nog niet zeker weet of het iets voor je is, is een Parya smartwatch een uitstekende keuze.

Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart