Smartwatch aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een smartwatch, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je op Smartwatchtotaal.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste smartwatch aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle smartwatch aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle smartwatches en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste smartwatch aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Mondaine MH1.B2S80.LB Helvetica 1 Smart – Limited Edition horloge. Deze smartwatch is tijdelijk in prijs verlaagd naar €219,95 waarmee je 75% korting hebt. Je bespaart met deze smartwatch aanbieding dus maar liefst €675,05. De Mondaine MH1.B2S80.LB Helvetica 1 Smart – Limited Edition horloge wordt bij Horloge.nl verkocht en is รฉรฉn van de best verkochte modellen van 2024.

Wat is de goedkoopste smartwatch die in de aanbieding is?
De goedkoopste smartwatch van het moment is de Sounix Smartwatch – 1.96 inch Smartwatch Heren – IP67 – BT5.2 – 230mAh – Smartwatch Dames – Horloge โ€“ HD – IOS & Android. Deze smartwatch is voor €19,98 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 33% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze smartwatch loopt binnenkort af!Dit zijn alle smartwatch aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een smartwatch?
Zonder korting betaal je gemiddeld €273,55 voor een smartwatch. Gelukkig zijn er online regelmatig goede smartwatch aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een smartwatch niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 109 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €67,34. Bij een smartwatch die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €237,87 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod smartwatches van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er smartwatches zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Tags:

Smartwatch Totaal
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart